понеділок, 25 травня 2020 р.

26 травня


           
 Доброго ранку! Ось і літо на порозі, манить нас ягодами, річкою, легким одягом, а головне - канікулами. Тож чекаємо чудову пору року і не забуваємо про цікаві дослідження.




     1.ЯДС (природознавство)     Як упізнати літо? Як змінюється природа влітку? Правила безпечної поведінки під час грози. Народні прикмети.

     - Прохання до батьків: організувати перегляд відеоуроку з природознавства. Діти почують і побачать зміни в природі влітку, зможуть самостійно побудувати "Асоціативний кущ", отримають матеріал для складання і запису тексту на уроці української мови.

          

     -  Після перегляду: робота в зошиті ЯДС - с.61;
                                       складання "куща"зі словом (можна використовувати матеріал                    відеоуроку або схеми, картинки, піктограми) "літо". Це можна зробити влітку.

        




















                                               Весела руханка для дітей, відпочиньте!

      

    2. Українська мова.   Текст, будова тексту, типи текстів (повторення вивченого). Послідовність подій у тексті. Складання і запис невеликого тексту на задану тему. Використання у тексті речень з власних досліджень.

       -Увага! Перегляд відеоуроку для повторення вивченого матеріалу. 

                 

         - Спробуйте скласти невеликий (4-5 речень) текст на тему Літо. Доберіть заголовок і тип тексту: розповідь чи опис. Скористуйтеся власними спостереженнями. Але якщо ви творчі, креативні, то можете скласти і записати віршик про літо. Свій, милий і неповторний, бо у вашому чудовому дитинстві багато емоцій, фарб і творчої енергії. Успіхів і натхнення!

            

                                                   


                                                               До зустрічі завтра!














      


Немає коментарів:

Дописати коментар