четвер, 28 травня 2020 р.

28 травня


                                                        Доброго ранку!

         Сьогодні вітаємо з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ нашу чарівну СОФІЙКУ МИХАЛЬЧУК!                Бажаємо чудовій дівчинці здійснення всіх заповітних і добрих мрій!

                        


      1.   - Сьогодні поговоримо про літні канікули і правила безпечної поведінки. А чи знаєте ви походження цього слова?

               

      - Часто на канікулах наші дітки забувають, що вони люди і уявляють себе стрибаючими кенгуру, літаючими з гілки на гілку білками, вередливими і неслухняними мавпочками, повзаючими скрізь комашками тощо. Але у довкіллі на дитину чатує небезпека, якщо не дотримуватись певних правил. Обов'язково їх прочитайте!

             



                 

   
     - Якщо дотримуватися цих простих правил, то здоров'я буде в порядку, плюс ранкова зарядка, корисна їжа, ігри, дослідження природи влітку - ось перелік для цікавих канікул. Читати книги, а не виснути в телефоні, дихати свіжим повітрям, а не киснути в квартирі, створювати прекрасні вироби, а не шукати пригод на свою голову!
    - В зошиті ЯДС на с.62 намалюйте місце, де вам би хотілося провести літо. Потім подумайте по - дорослому над розпорядком дня. Не пишіть, о котрій годині вставати чи лягати спати, а заповніть рядки цікавими заняттями.

        



   









      - Розмальовуйте, вирізайте, засушіть трохи польових квітів, колосків, трав для майбутніх картин і будьте веселими. Не забувайте допомагати батькам, бабусі, дідусеві. Вчіться у дорослих старанню, терпінню і майстерності.

         

       2. Для тих, хто дюбить вчитися!
          
              

          - Бажаю гарно провести день!
       
         

Немає коментарів:

Дописати коментар