четвер, 28 травня 2020 р.

29 травня


           Доброго ранку всім! Ось і настав чудовий день, коли наші учні завершують навчальний рік. 1 вересня ми стали першокласниками. А 29 травня зустрічаємо дружною класною родиною. Нам було цікаво! Інколи - важко. Були і слізки, і переживання, радість і сум, сміх, захват від досліджень і гарних творчих справ. Були канікули і карантин, коли вчилися сприймати ситуацію спокійно. Справились всі, хоч і по-різному. Ви молодці! Наші сім'ї розумні, кмітливі, творчі, і я пишаюся вами! Хочу всім подякувати за працю і взаєморозуміння.

                        








        Шановні батьки! Ваше життя - це ваші діти. Вони неповторні, зі своїми характерами, темпераментом, творчими здібностями. Але ще й як губка вбирають в себе те, що їх оточує, і перш за все в родині. Тому ми з дітьми вдячні вам за мудрість, знання, бажання вчитися і розвиватися.




       Дорогі діти! У вас безліч талантів. Розвивайте свої здібності, рухайтесь вперед, тоді будуть здійснюватися мрії.


         Сьогодні ви станете другокласниками. Давайте згадаємо деякі моменти вашого ПЕРШОКЛАСНОГО життя, і радо почуємо останній в цьому році дзвоник.






      Бажаю всім гарного відпочинку, цікавого читання, суперових вражень, нових досліджень і відчуттів. До зустрічі на сторінках блогу! Чекаю ваших фото з відпочинку і творчих робіт. 

                          





















Немає коментарів:

Дописати коментар